Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termék címkék:
joghurt namaximum yoghurt

Natural Nutrition Yoghurt powder (joghurt por) (400g)

Kapható választék:
Íz:
2.890 Ft

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Íz:
Ha a kiválasztott íz elfogyott:

Joghurt por

Kiszerelés: 400g

Egységár: 7,23 Ft/gramm
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Natural Nutrition

Leírás és Paraméterek

  • Joghurt por a Natural Nutritiontól.
  • Ízletes adalék pépekbe, sütéshez, főzéshez, italokba.
  • Zsírszegény tejből készült.
  • Gazdag fehérjeforrás. 
  • Alacsony zsírtartalommal. 
  • Egyedi ízvilág és aroma. 
  • Kiváló alternatívája a tégelyes joghurtnak.
  • Hosszabb fogyasztási idő.
  • Hozzáadott cukortól, aromáktól, színezékektől, tartósítószerektől és GMO-tól mentes.

A joghurt olyan tejtermék, amely a tej fermentálása révén joghurt kultúrák hozzáadásával készül. A szárított változata permetezéssel készül. 

A hagyományos tégelyes joghurtokkal szembeni előnye, hogy a por alakú joghurt nem szorul hűtésre, nem romlik meg néhány nap alatt, jobban kezelhető, ezen felül elfogadhatóbb árú!

Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú. Felhasználható reggeli magkásák, saláta öntetek, kenők, koktélok, sütőipari és cukrászipari termékek, mélyhűtött desszertek és hasonlók ízesítésére.

TIPPünk!

Ajánljuk a sok instant gabonakásánk egyikével történő keverését.

Összetétele: Joghurt tej por. Allergén: laktóz. Tápérték 100 g-ban: Energia 1500kJ/360kcal, Fehérje 23g, Szénhidrátok 64g (ebből cukrok: 61g), Zsírok 1,4g (ebből telített zsírsavak: 0,8g), Só 1,3g. Tárolás: Tárolja száraz, közvetlen napsugárzástól védett helyeken 6-25°C-on. Ne érje fagy és nedvesség. Használata: sütéshez, főzéshez vagy italalapokhoz használható. Minőségét megőrzi: a forrasztáson szereplő dátumig.